Szekeres Viktor

Trágyázni küldik a magyar celebeket

Saját gyártású reality indul november 9-én a VIVA Televízión. A Stáb tagjai ezúttal Iszak Eszter, Odett, Sanyóca, Fluor Tomi és Eckü lesznek, akiket valódi túlélőtúrára küld a csatorna egy tanyára.

Ismét jelentkezik A Stáb a VIVA Televízión. A csatorna a műsor új tematikájához híven a Mangalica és Társai Húspatikában jelentette be, hogy folytatja a nagy sikerű saját gyártású realityt. A Stáb előző évadaiban Ausztráliába vagy éppen Balatonfüredre küldték a változó felállású csapatot, ezúttal azonban szakítottak a hagyománnyal, és laza nyaralás helyett nagyobb kihívás elé állították az öt menő hírességet.


Iszak Eszter, Odett, Sanyóca, Fluor Tomi és Eckü kénytelen volt szembesülni azzal, hogy milyen is, amikor az éléskamra gyakorlatilag üres, és malacokkal vagy éppen kecskékkel kénytelenek megbirkózni, miközben egy közös dalt próbálnak összehozni. Az öt fiatalnak gyorsan össze kellett szoknia ahhoz, hogy sikerüljön zenészként és gazdaként egyszerre bizonyítaniuk rátermettségüket. A műsort egy Mátranovák melletti tanyán vették fel, ahol a közeli faluban csupán másfél ezren élnek.

A reality november 9-én, péntek délután 16:00-kor debütál dupla résszel, majd hetente ugyanekkor jelentkezik új epizódokkal.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • wappista #5
    Most ledolgozhatják a műsor sugárzási költségét!:)
  • Lack #4
    Sajnos nem eleget küldenek trágyázni, némelyiket kő, vagy uránbányába küldeném, a lényeg, hogy dolgozzon.
  • Madve #3
    A viasatos farm új kiadásban. Vajon megvették a jogokat? Végre megdolgoztatják a cölöpöket! :)
  • csabipapo #2
    Ideje!
  • FL Zoli #1
    oké