Szekeres Viktor

Egyre több sikerfilmet nézhetünk a neten

Vannak csatornák, amik nem érik be azzal, hogy tévében leadják megvásárolt filmjeiket, hanem megszerzik ezen alkotások netes streamelési jogait is, aminek köszönhetően egyre több jóság nézhető meg bármikor.

Az AXN közleménye a hosszú hétvégére kínál néznivalókat azoknak, akiket nem kötnek le a különböző tévécsatornák sikersorozatai. Azonban ez a néznivaló ezúttal nem a tévében, hanem az interneten található meg, hiszen az AXN Playerben több klasszikus és sikerfilm is elérhetővé vált ingyenesen, HD minőségben.

Az AXN Playerben augusztus 18-ig lehet megnézni az Álmatlanság című korai Christopher Nolan-filmet, mely egy remek norvég krimi feldolgozása Al Pacino, Robin Williams és Hilary Swank főszerepésével. Ridley Scott Demi Moore főszerepésével forgatott katonai filmje, a G.I. Jane ugyan nem volt akkora siker moziban, de a története nem feltétlenül úgy alakul, ahogyan azt várnánk - ez a film augusztus 21-ig érhető el a neten. Szeptember ötödikéig pedig akár többször is megnézhetik Brad Pitt és/vagy Angelina Jolie rajongói a Mr. és Mrs. Smith-t.

Persze a lejátszón az AXN nem csak filmeket kínál, hanem tévésorozatokat is, többek között az Internátus, a Profilozók, a Teen Wolf - Farkasbőrben és a Being Human - Emberbőrben epizódjait lehet bárhol és bármikor újranézni.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Wittgen #1
    Ez máris jó ötlet, legálisan akkor lehet nézni a cuccot, mikor az embernek ideje van, nem köti a tv-s műsoridő és a reklámok.