Szekeres Viktor

Újabb amerikai sorozat érhető el ingyen a neten

Az American Primetime, a főműsoridős sorozatok klasszikus figuráinak az ’50-es évektől napjainkig tartó fejlődését bemutató műsor sorozatfüggők számára szigorúan kötelező darab.

A főműsoridőben vetített - nézettség miatt oly fontos - sorozatok (Primetime Show) annyira meghatározók a tengerentúlon, hogy tematikájuk és a központi szereplők személyisége egyfajta lenyomatát adja az Egyesült Államok társadalmi változásainak is. Az Amerika főműsoridőben (America in Primetime) éppen ezt a párhuzamot elemzi négy, mulatságos és elgondolkodtató epizódon keresztül.


Egy-egy rész olyan témákat boncolgat, mint például a leghíresebb amerikai sorozatok apafiguráinak változása; vagyis hogyan alakult át az ötvenes évekbeli Father Knows Best bölcs, családközpontú feje a Szeretünk Raymond már-már intelligenciahiányos fő karakterévé. Többek közt olyan sorozatcsemegékkel is találkozhatunk az epizódokban, mint az AXN-en is vetített True Blood - Inni és élni hagyni, a Született feleségek vagy a hazánkban kevésbé ismert, ám Amerikában kifejezetten sikeres Totál szívás

Az Amerika főműsoridőben exkluzív online premierjére július 15-én kerül sor az AXN Playerben.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!