Szekeres Viktor

Sztárparádé a TV2 új valóságshow-jában

Februárban indítja el a TV2 egyik kábelcsatornáján A Nagy Duett legújabb szezonját, szám szerint a másodikat, melynek szereplőgárdájáról is lehullt a lepel - legalábbis részben.

A TV2 sajtóközleményben jelentette be februárban a SuperTV2-n induló profikkal éneklős celebreality-jének, A Nagy Duettnek az első hat sztárját. Erdélyi Mónika, Király Linda, Szulák Andrea, Kökény Attila, Pataky Attila és Szabó Győző már biztos részt fog venni a műsorban, ki celeb énekespalántaként, ki pedig a melléjük sorolt profi énekesként. Ők a két műsorvezetővel, Liptai Claudiával és Tillával együtt egy kisfilmben már neki is álltak népszerűsíteni a produkciót.


A promóban látható sztárokkal természetesen még nem teljes A Nagy Duett mezőnye, hamarosan azonban az összes szereplő kilétére és a párosok összeállítására is fény derül. Az pedig már korábban kiderült, hogy a műsorvezetők személyében történt részleges változás ellenére a zsűri változatlan marad, ismét Dobrády Ákos, Balázs Klári és Kasza Tibor fogja megmondani véleményét a produkciókról.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!