Szekeres Viktor

Saját műsorokkal támad a TV2 a Szilveszterkor

Egy-másfél millió néző nagy örömére a TV2 saját gyártású produkciókat is fel fog vonultatni szilveszteri főműsoridős kínálatában - természetesen mindet a szórakoztatás jegyében.

Míg az RTL Klub szokása szerint jobbára konzerv filmekkel kedveskedik a tévénézőknek (bővebben erről itt), addig a TV2 (szokása szerint) megpróbál valóban szilveszteri műsort kínálni. December 31-én a főműsoridőt szokás szerint egy Tények fogja felvezetni 18:30-kor, de a hírműsor ezúttal csak fél órás lesz. Ezt az Aktív szilveszteri különkiadása követi majd, 19:30-tól pedig a Lúzer SC című komédiát nézhetjük meg Rob Schneider főszereplésével.

21.00-tól egy szórakoztató műsor, a Szilveszteri Hanyatt Vágta lesz látható a TV2-n, melynek tartalmáról még nem adott tájékoztatást a csatorna. Ezt követi 22:00-tól a Frizbi Hajdú Péterrel szilveszteri különkiadása, majd pedig 23:00-tól a Retró B.Ú.É.K., amely egy kumoros és zenés szórakoztató válogatás lesz. Az éjféli himnusz után ez a válogatás még fél egyig folytatódik, hogy azt követően a TV2 is megpróbálkozzon egy Eddie Murphy-filmmel, a Bumeránggal. A napot zárandó 2:25-tól a délutáni Grease-t ismétlik meg.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • kiralysanyi #1
    "a főműsoridőt szokás szerint egy Tények fogja felvezetni 18:30-kor, de a hírműsor ezúttal csak fél órás lesz"

    Ha a hírműsor fél órás lesz, akkor az elejéről lemarad a kékfény? ;)