Szekeres Viktor

Már készül és januárban indul a TV2 új magyar, napi sorozata

Új, sajátgyártású napi sorozattal jelentkezik 2013 januárjától a TV2. A Bűnök és szerelmek minden hétköznap fog jelentkezni, s ennek megfelelően már a sorozat forgatása is elkezdődött

Mint arról már korábban volt szó, a TV2 januárban új konstruált reality-szerű, amatőr szereplős szappanoperát fog indítani, melynek címe Bűnök és Szerelmek lesz. A csatorna ígérete szerint a nézők "fordulatos, drámai és rendkívül izgalmas percekre számíthatnak", ha elkezdik nézni a minden hétköznapon jelentkező szériát, melyet a Jóban Rosszban producere, Nagy Tamás Grande jegyez.

A producer elmondta, hogy "A Bűnök és Szerelmek egy olyan sorozat, amely kimegy az utcára, és a napi sorozatok esetében megszokott stúdió helyett valódi helyszíneken, hús-vér emberekkel forog. A cselekmény rendkívül izgalmas, pörgős, a karakterek pedig hétköznapi nyelvet beszélnek, ám amit tesznek, az minden, csak nem hétköznapi. Vannak olyan szereplőink, akikkel az első pillanattól szimpatizál majd a néző, és olyanok is, akiket meglátni és meggyűlölni egy pillanat műve lesz. Klasszikus szappan ez, csak gyorsabb, feszesebb, és az az új benne, hogy ennyire valóságszagú napi sorozat még nem volt Magyarországon."

A TV2 közleménye szerint a sorozat történetének középpontjában három társaság áll: a Bodzás klán, melynek tagjai családi "üzlet" címén leginkább piszkos ügyletekkel keresik a napi betevőt; a Kapus család, élén Kapus Tiborral, aki rendőrfőnökként mindent megtesz azért, hogy felszámolja Bodzásék bandáját, valamint néhány nevelőintézetben nevelkedett fiatal, akik miközben kisebb-nagyobb stiklikkel próbálnak érvényesülni, szoros kapcsolatot ápolnak az alvilággal és Kapusékkal is. A három társaság tagjai között titkos szerelmek, régi és új barátságok, ellentétek és szövetségek szövik a szálakat, valamint egy régi konfliktus, amely ellentétes oldalra sodorta az egykori gyermekkori barátokat: a maffiózó Bodzás Lajost és a rendőrfőnök Kapus Tibort.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • jackoneill90 #3
    A cím majdnem jól fogalmaz. MÉR? miért készül? Miért kell ezekkel büntetni az embereket?

    Asszem tegnap pont sikerült elcsípni a bevezető műsort. Valami csaj aki gyereket akart felbérelt egy nőt hogy szüljön neki egyet...... Beteg egy sorozat lesz ez is mint a gyanú árnyékában.
  • Hirvaer #2
    Ezt nem értem én sem.. Mér készül?
  • Béka Benő #1
    Bodzás klán...Na ez jó kezdődik !
    Helyszín ? Enying ?