Szekeres Viktor

November végétől indul a Stahl TV

Egy egyedülálló együttműködés eredményeképpen a TV2-csoport női csatornáján elindul a Stahl TV, amely hétköznap délutánonként kezdő és gyakorlott konyhatündérek számára kínál tematikus programokat.

A TV2 közleménye szerint a november 26-tól minden hétköznap 15-19 óra között olyan tematikus gasztroblokkal jelentkezik a FEM3, melyet Stahl Judit válogatott össze a nézőknek - így ennek a hétköznapi 4 órának a csatorna a Stahl TV nevet adta. Persze valójában mindössze arról van szó, hogy a TV2 csoport csatornáin adott gasztro valóságshow-kat terelték egy blokkba, amiknek sokadik részével nyit a Stahl TV, de szerencsére azért akadnak premierjellegű sorozatok is.

A tervek szerint a műsorblokk havonta új műsorokkal, új témákkal jelentkezik a FEM3-on. Az első hetek műsorblokkjának kezdő eleme a 15 órakor kezdődő ÖT-letes finomságok, ahol minden epizódban adott 5 hozzávaló, melyből többféle könnyen elkészíthető étel készül. 15:35-től látható A mesterszakács titkai című sorozat: az amerikai televíziós szakács, Anne Burrell leghíresebb műsorának segítségével bárki megtanulhatja elkészíteni kedvenc éttermi ételeit - a saját konyhájában. 16 órától a Torták ásza, Duff Goldman veszi át az uralmat a konyhában. Duff Baltimore legnevesebb édességgyárának büszke tulajdonosa, aki csapatával a cukrászat remekműveivel kápráztatja el a tortákért rajongó vendégkörét. 17 órától Az Esküvői tortacsodák epizódjaiban a cukrászat nagymesterei olyan remekműveket varázsolnak az esküvői asztalra, amelyek a menyasszonyi torta kreatív újraértelmezései. 18 órakor kezdődik a Muffinozók, melyben két üzletasszony, Heather és kolléganője, Lori igyekszik felvirágoztatni édességboltjuk esküvői részlegét.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Stefling #1
    Még egy szemét.. :D