Szekeres Viktor

Ilyen lesz magyarul a Star Trek 2?

Éppen a második trailer megjelenésének napján megkapta első szinkronos előzetesét a J.J. Abrams által rendezett Star Trek-folytatás. Természetesen a hang és a szöveg nem tekinthető véglegesnek.

Nem egyszer előfordult már, hogy az amerikai filmelőzetesek premierjével egy időben, vagy egy-két nap csúszással láthattuk a trailerek magyar verzióit is, azonban a Sötétségben - Star Trek esetében egy hetet várnunk kellett a szinkronos képsorokra. Ez pusztán azért sajnálatos, mert azóta, pont tegnap megérkezett egy új trailer is, így az alul látható videó már nem nevezhető aktuálisnak. (De legalább láthatjuk a 12-es korhatár karikát rajta.)


Amiért azonban érdekes lehet megnézni az előzetest, az a magyar szöveg, illetve az egyik főszereplő hangja. Persze arra nincs biztosíték, hogy a filmben is őt fogjuk hallani, hiszen a szinkronrendező más mellett is dönthet. Akik hosszabb szinkronmintára vágynak, azoknak érdemes megnéznie a majdnem tíz perces bemutatót J.J. Abrams filmjéből, melyet A hobbit: Váratlan utazás IMAX-verziója előtt vetítenek.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Narxis #5
    Arról szól, hogy a Föld sem érinthetetlen pedig ekkora már egy igazi paradicsomi hely volt a Star Trek történelem szerint, nincs bűnözés, nincs éhezés stb.

    Persze maga a Föld megtámadása helyett lehetett volna valami jobb téma, akár új fajt is hozhattak volna, nem muszáj csak a romulán-klingon vonalon mozogni.
  • drsx #4
    Endrev, egyetértek, a szinkron nekem is tetstzik.

    Valahol a neten olvastam egy hozzászólást, melynek írója Star Trek helyett a Star Blow Things Off címet javasolja a filmnek. Találó.
  • jackoneill90 #3
    Mi az hogy sötétségben - star trek. nem jobban hangzik úgy hogy star trek . sötétségben?
  • sandor8206 #2
    az egész világ egy közhely...pl: ez az illúziós duma 1-1-ben az al-kaida dumája 911 után
  • endrev #1
    Mi ez a szánalmas szar?! (Jó a szinkron, nem arról van szó.)

    VISSZATHÉREKH...

    BOSSZÚTHÁLLOOOKH...

    ABIZTONSÁGCSAKHILLÚÚZZIÓÓÓH...

    Közhely-közhely-közhely...

    Mi van Hollywooddal?