Szekeres Viktor

Batmanes plakátot kapott a Star Trek 2

Pár nappal az előzetes világpremierje előtt megérkezett a J.J. Abrams-féle Star Trek-mozifilm folytatásának, a Sötétségben - Star Treknek az első hivatalos plakátja, mely láttán deja vunk lehet.

Már nincs messze az új Star Trek-film, a Sötétségben - Star Trek (Star Trek Into Darkness) első előzetesének premierje, amit az is előrejelez, hogy megérkezett a J.J. Abrams által rendezett folytatásfilm első hivatalos plakátja - ezt lejjebb meg is lehet nézni. Önmagában a kompozíció mindenképpen meglepetés, mert sem űrhajót nem ábrázol konkrétan, sem pedig felismerhető arcokat, de egy teaser plakáttól ez nem szokatlan. A rajongók pedig minden bizonnyal azonnal kiszúrják az ismert emblémát, hogy aztán egy pillanattal később beugorjon nekik A sötét lovag: Felemelkedés plakátja.

A Sötétségben - Star Trek amerikai premierjére a tervek szerint május 17-én fog sor kerülni, de szerencsére itthon is láthatjuk a kinti bemutatóval egy időben, sőt, már egy nappal korábban is, május 16-tól. Akárcsak Amerikában, úgy valószínűleg, hogy itthon is megtekinthető lesz a film IMAX-verzióban, arra pedig, hogy a konvertált 3D-s verzió is elérhető lesz hazánkban, nyugodtan mérget lehet venni.


Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)