Szekeres Viktor

Megjött az első videó a Star Trek 2-ből

J.J. Abrams, minden idők legsikeresebb Star Trek-filmjének rendezője bemutatott egy rövid részletet a 2013-as év egyik legjobban várt filmjéből, a Star Trek Into Darknessből.

J.J. Abrams, a Star Trek Into Darkness rendezője a napokban Conan O'Brien talkshow-jának, a Conannek a vendége volt. A beszélgetés során pedig természetesen felmerült témaként a Star Trek 2 is, s a rendező bejelentette, hogy elhozta a film egy rövid részletét, hogy afféle világpremier keretében bemutassák a TBS csatorna műsorában. Mivel Abrams elmondása szerint a stúdió "nem örült volna hosszabb részletnek, csak abba mentek bele, hogy egy 3 képkockás snitt kerüljön bemutatásra", mely Spockot ábrázolja egy vulkán belsejében.


A poénos gesztus talán azt is sejteti, hogy nemsokára elkészülhet és bemutatásra kerülhet a Star Trek Into Darkness első előzetese, de persze a premier ettől még nagyon messze van, az amerikai bemutatóra csak május 17-én kerül sor. A folytatásra visszatér az első részben is szereplő John Cho, Bruce Greenwood, Simon Pegg, Chris Pine, Zachary Quinto, Zoe Saldana, Karl Urban és Anton Yelchin, újoncként pedig többek között Benedict Cumberbatch, Alice Eve és Peter Weller csatlakozik a szereplőgárdához.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Atyuska #4
    01:51-nél van a 3 frame..de csak a pause-el tudtam elkapni.. :-)
  • BaliBoy #3
    Határozottan odab@sz. :D
  • Zomil #2
    Nem is kicsi :D
  • Seth #1
    Troll :D