Szekeres Viktor

Itt a Star Trek 2 első előzetese

A jövő év egyik legjobban várt filmje, valamint az egyik legbiztosabb sikeres a 2009-ben remek bevételeket és jó közönségreakciókat bezsákoló Star Trek folytatása lesz, aminek megérkezett az előzetese.

Stílusában nem okoz meglepetést a Sötétségben - Star Trek első előzetese, mostanság nem egy trailer készül el hasonló stílusban. A meglehetősen feszesre vágott videóból nem sok minden derül ki konkrétan, de aki spoilerekre éhezve képkockáról-képkockára nézi át a teasert, az bizony érdekes dolgokat fedezhet fel benne. Aki pedig a hír alján lévő japán videót is megnézi, az a legvégén egy elég egyértelmű utalást is felfedezhet azzal kapcsolatban, hogy milyen történettel készültek a forgatókönyv írói. (Már persze, ha nem átverés a dolog.)


Az eredetiben Star Trek Into Darkness címre hallgató film kampánya tehát a pár napja kiadott plakáttal és ezekkel a képsorokkal hivatalosan is elindult, s a marketingesek addig kívánják verni a vasat, amíg az meleg, így a tervek szerint december 17-én egy újabb, valamivel hosszabb előzetest is megnézhetünk, de a hírek szerint még az is csak teaser-jellegű lesz.


Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Darth Sith #22
    nekem személy szerint, a Picard-féle TNG sokkal jobban bejött mint Kirk TOS-ja, de ez már ízlés beli kérdés. Ettől függetlenül, az új ST film első része, és a második a teaser alapján, még a TOS stílusától is messze van, a TNG-től meg ég és föld. Hiába, ha a transformers és a twilight sikeres volt, akkor ebbe az irányba kell terelni az új filmeket.. :)
  • finaltrekker #21
    Volt ST előzmény, úgy hívták Star Trek Enterprise. Meg is bukott és 10 évre kicsinálta az ST-et. A Reboot mozi meg sikeres, ST világ, ST szereplők, régi TOS epizódok és filmek adaptációja, ami alapja az egész Star Trek-nek. A mostani 2 film közelebb áll a TOS nyers stílusához, mint a TNG vagy a Voyager. Szerintem mindig a TOS-hoz kell viszonyítani.
  • cateran #20
    Ah nekem is tetszett, csak nem mint ST, hanem mint action/sci-fi whatsoever film. Robbanasok, lovoldozes, jo kis zenei alafestes idonkent, 1-2 eyecandy csajszi. Nincs azzal gond, csak a helyen kell kezelni:D (bar az erintokepernyos feluletektol most is a szemem forgattam:D Minden szartol razkodik az urhajo, de persze mindenki faszasan tudja igy is kezelni az erintokepernyoket es ikonokat...ohh persze..)
  • RAZOR27 #19
    szinte már szégyenlem itt magam, hogy tetszett az előző film és eddig ez is :S
  • Szefmester #18
    Igen. Bőven belefért volna az idővonalba ha csinálnak egy sima előzményfilmet, figyelembe véve a kronológiai állásokat. De nem.. nekik reboot-olni kellett mert az ma trendi.
  • immovable #17
    Am mi ez? Az új Jackie Chan film? Mert nem ST az tuti.
  • immovable #16
    LOL
  • drsx #15
    Star Trek az volt, amit JJ meg a két fantáziátlan írója "rebootolt", es csinált belőle valami "teljesen mást", "teljesen újat", ami már csak a címében Star Trek.
    Az ST nem igényel rebootot, nincs szükség előzményfilmekre, sem alternatív idővonalakra.
    Sokkal jobban várom a Star Trek: Renegades első részét. Jó kis csapatot sikerült összehozniuk.
  • Reg5 #14
    Kapcsolatfelvétel mint negatív példa? :O A Nemzedékek sokkal szarabb volt ilyen szempontból, ott Picard karakterét teljesen szembehugyozták.

    Magához a hírhez kapcsolódva én várom a filmet. Ha mást nem is de kapunk egy jó kis scifi eksönmúvit.
  • sandor8206 #13
    nem értek egyet veled Khan haragjára illene HA a Genesis projektel foglalkozna a film és a teremtés dilemmájával, na ez kb. 5 percre van említve
    Egy sima akció-kaland film
    a 11 mozifilmből összesen 3 db van amire illik a lent linkelt és ismert igazi Roddenberry TOS hangulat, mondanivaló stb.
    Motion picture, Végső határ, Űrlázadás és még ezeknél is ultra nagy failek vannak pl: Picard lenne az utolsó aki az Űrlázadásban kiállna a kitelepítés ellen ezt TNG epizód fel is dolgozta, ott nem szarakodott ilyeneken. A parancs az parancs