Szekeres Viktor

3. évados jelenetek az új Trónok Harca-videóban

A tűz és jég dala-regényciklus rajongói sok ismerős dolgot fedezhetnek fel a Trónok harca-tévésorozathoz készített legújabb werkvideóban, mely a pár hete bemutatott előzetesecskénél jóval hosszabb.

Amerikában március 31-én, itthon feltehetően pár nappal később folytatódik az HBO-n a Trónok harca (Game of Thrones) című fantasy tévésorozat a harmadik szezonnal. Korábban már érkezett egy hivatalos előzetes, afféle teaser videó, mely az új szezont harangozza be, de a lejjebb látható új filmecske sokkal több mindent árul el. Sőt, aki jól figyel, az még meglepő dolgokat is felfedezhet benne.


A werkfilmecskében a készítők és a színészek mondanak pár szót a fordulópontnak tartott harmadik évadról, melynek alapul szolgáló regény, a Kardok vihara olyan monumentális, hogy az írókban fel sem merült, hogy egy szezonban dolgozzák fel. Ehelyett inkább egy ügyes trükkel kettéválasztották a meglehetősen összefüggő történetet, melynek második felét a negyedik szezonban fogják feldolgozni, feltéve, ha az HBO igényt tart a folytatásra.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!