Szekeres Viktor

Októberben kódolatlanul lehet nézni az HBO-t

Az HBO szokása szerint ismét kódolatlanul lesz fogható egy ideig. Azonban októberben mindössze egyetlen nap jut azoknak, akik nem előfizetők, pedig régebben teljes hétvégéket is magába foglalt az akció.

Az HBO október 22-én kódolatlanul sugározza az HBO és az HBO HD adását, így az előfizetéssel nem rendelkező tévénézők is szemügyre vehetik a műsorkínálatot. Ahogyan tavaly is, idén is egy fontos premierhez lesz köthető a kódolatlan nap, hiszen a kiemelt napon fogja bemutatni a csatorna új, saját gyártású sorozatának, a Terápiának az első epizódját, valamint a Hemingway és Gellhorn című tévéfilmet is, amely a XX. század egyik legnagyobb szerelmi történetét dolgozza föl.

A 40 részes Terápiát az HBO előfizetők nyolc héten keresztül, hétköznaponként este 21.00 órától nézhetik meg, s a sorozat első öt epizódja mindenki számára elérhető lesz az HBO Go-n. A kódolatlan nap sorozataiból kiemelkedik még a 21:30-kor kezdődő Boardwalk Empire - Gengszterkorzó harmadik évadának 3. epizódja, 22.20-tól pedig a Társasjáték záró epizódja. Üröm az örömben, hogy a filmkínálat október 22-én kifejezetten gyenge lesz. 16:20-tól a Versenyben az elnökségért ugyan remek tévéfilm, a 18:20-as A király beszédéről pedig mindenki tudja, hogy mennyi díjat kapott, de ezek mellett olyan alkotásokat láthatnak a nézők, mint a Kislány a küszöbön, a Titeuf, a Szerelem az Alpokban vagy a Fehér kard.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Zombee #5
    Amit letöltesz, abban is.
    Amúgy a cím nem pontos, az "októberben" szerintem a legtöbb embernek októbert jelenti, és nem csak a hónap 22. napját.
  • hunwhite #4
    "Októberben kódolatlanul lehet nézni az HBO-t"
    Magyarul?
    nyomik.....
  • Laza #3
    Nos, egy kb mozijegy áráért (1700Ft) kapsz 3 HBO csatornát, ahol non-stop reklámok nélkül fossák a filmeket ... arról már nem is beszélve, hogy azoknak is elérhető, akiknek nincs net a közelében, vagy fingja sincs mit-honnan-hogyan töltsön le ... mert ugye nem mindenki olyan pro, mint Te :D

    Na meg azt a dilemmát is megoldja, hogy 'mit nézzünk ma este?' ... azt ami megy :)
  • HarryProf #2
    Az HBO-n lehet választani hangsávot.
  • nlght #1
    és mi van az HBO-n amit nem tudsz letölteni (ráadásul eredeti hangon, nem szaros szinkronnal)?