Szekeres Viktor

Plakát is érkezett a Trónok harca 3. évadhoz

A Trónok harca harmadik szezonjának első plakátján a hármas szám dominál: az évad premierjére Amerikában jövő év harmadik hónapjának harmincegyedik napján kerül sor.

Vasárnap az HBO bemutatta a Trónok harca, vagyis a Game of Thrones 3. évad első előzetesét, pár nappal előtte pedig egy plakátot is kiadott a szezonhoz, mely inkább csak tájékoztató jellegű (eszerint a premierre március 31-én kerül sor), s nem tűnik annyira szobafalra valónak. A Kardok vihara című George R.R. Martin-regényből készülő 3. évad tíz epizódot fog számlálni, s akik szerint a meglehetősen vastag könyvet lehetetlenség 8-9 óra mozgóképben összefoglalni, azoknak jó hír lehet, hogy a tervek szerint a negyedik évadnak is a Kardok vihara lesz az alapja.

A hazai premierről egyelőre még nem tudni, de ha a magyar HBO tartja jó szokását, akkor nem kell sokat várnunk a folytatásra, hiszen idén, a 2. évad is látható volt már az amerikai bemutató másnapján. Igaz, ilyen hamar csak a feliratos verziót adta le a csatorna, viszont rá két hétre a szinkront preferálók is megnézhették az éppen aktuális részt.


Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • bmw #3
    De soka lesz meg....
  • GaborT28 #2
  • gyusz2 #1
    Azta, ez aztán a plakát