Szekeres Viktor

Lezárást kap az HBO egyik legjobb sorozata

Jövőre folytatódni fog, de egyben véget is ér az HBO különleges hangulatú sorozata, a Treme. A lezárást egy csonka évad fogja jelenteni, de hogy pontosan hány rész, azt még nem tudni.

A jó hír, hogy negyedik évados berendelést kapott az HBO New Orleansban játszódó sorozata, a Treme. A rossz hír, hogy a negyedik szezon lesz az utolsó. Érdekesség, hogy erre a döntésre a harmadik szezon mai premierje előtt került még sor, vagyis a nézők biztosra vehető, hogy kapnak lezárást. (A magyar tévés premierre szeptember 27-én fog sor kerülni a Cinemaxon.)


Az évezred egyik legjobb sorozatát, a Drótot is készítő David Simon sorozata a Katrina hurrikán utáni állapotokkal foglalkozik, s teszi mindezt egészséges mennyiségű zenével. Közönségsikerről természetesen szó sincs, hiszen a heti 5-600 ezres nézőszám cseppet sem kiemelkedő, de az igényesebb szériák rajongói elismerik a sorozatot. David Simon egyébként elmondta, hogy még maga sem tudja, hogy milyen hosszú lesz a lezárás, nagyjából feleannyi részre számíthatunk, mint a tíz epizódot tartalmazó harmadik évadban, de ez még változhat.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • xido #1
    Dobálózzál csak Viktorka..Legjobb..meg a másik az Évezred legjobbja...