Szekeres Viktor

Októberben akciódús vámpírpornó vár ránk

Október 2-án visszatér az HBO vámpírsorozata, a True Blood - Inni és élni hagyni. Az ötödik évad középpontjában a Vámpír Hatóság és a "vámpír fundamentalisták" közötti hatalmi harc áll.

Októberben az ötödik évaddal folytatódik az HBO saját gyártású véres és szórakoztató sorozata, a True Blood - Inni és élni hagyni, melyben továbbra is meglehetősen sok szexjelenet fogja pirosra festeni a képzeletbeli korhatár karikát. A Charlaine Harris regényei alapján készülő történet középpontjában továbbra is Sookie (Anna Paquin), a félig ember, félig tündér, telepatikus képességgel rendelkező pincérnő áll, és két vámpír, Bill (Stephen Moyer) és Eric (Alexander Skarsgård) legyeskedik körülötte.


A folytatásra több régi ismerős is visszatér: Sookie útkereső barátnője, Tara (Rutina Wesley), alakváltó főnöke, Sam (Sam Trammell) és kicsapongó testvére, Jason (Ryan Kwanten), valamint a látnoki képességgel rendelkező Lafayette (Nelsan Ellis) és a tinédzser vámpír, Jessica (Deborah Ann Woll). Mellettük azonban új szereplők egész sora is felbukkan az új szezonban, többek között a Vámpír Hatóság elnöke, a vámpírok és az emberek együttéléséért küzdő Roman (Christopher Meloni) és a kancellár Nora (Lucy Griffiths), aki mindenben osztja felettese nézeteit; a vakbuzgó, radikális elveket valló vámpír, Salome (Valentina Cervi), valamint három új vérfarkas is.

A True Blood - Inni és élni hagyni tizenkét részes ötödik évadja (szinkronosan) október 2-tól kedd esténként 22 órától látható az HBO-n, a teljes szezon már most elérhető az HBO GO-n és az HBO On Demand filmtárban.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • endrev #3
    Én is ezen röhögtem... Mekkora fantázia kellett ezt kitalálni... :D
  • Merces #2
    félig ember, félig tündér, telepatikus képességgel rendelkezõ pincérnõ áll......vazz mekkora mázlista vagyok hogy nem néztem meg egyetlen epizódot sem
  • Zombee #1
    Hogy a rákba vámpírpornó ez?