Szekeres Viktor

Gépfegyverekkel zúznak a Jancsi és Juliska-akciófilm előzetesében

Nem lett egyszerű a Boszorkányvadászok első előzetese és már várjuk a magyar szinkronos verziót, mert kíváncsiak vagyunk, hogy valóban Jancsi és Juliska lesz-e a két főhős neve.

A Paramount stúdió eredetileg még idén, március másodikán mutatta volna be a Jancsiról és Juliskáról szóló akciófilmjét, a Boszorkányvadászokat (Hansel and Gretel: Witchhunters), azonban a premiert meglehetősen kevés magyarázat kíséretében végül 2013. január 11-ére halasztották le. (A hazai bemutatóra is januárban fog sor kerülni.) Eddig mozgóképes anyag híján csak halvány fogalmunk lehetett arról, hogy miképpen fog kinézni a mézeskalács-házas incidens után 15 évvel játszódó film, de a ma érkezett előzetes segítségével végre meg is elevenedik előttünk a meglehetősen elvetemül világ.


A Boszorkányvadászokból első blikkre világraszóló bukta is lehet, de persze nagy siker is, nehéz megítélni, hogy a közönség mennyire lesz vevő Tommy Wirkola, a rendező fantáziájának szárnyalására. A két főszereplőt Jeremy Renner és Gemma Arterton fogja alakítani, de a mellékszerepekben is ismert színészeket láthatunk majd, többek között Famke Janssent vagy Peter Stormare-t.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • cstommy #6
    Kicsit VanHelsinges, nekem tetszik :)
  • GaborT28 #5
    Én egy Holle anyó akciófilmet szeretnék....
  • Merces #4
    nekem erről két szó jut eszembe : Uwe, Boll
  • balat86 #3
    jól mondod radical
    sztem bizonyos fokig a Grimm-re fog hajazni, aztán egy pontnál átmegy Feláldozhatókba
    Jó lesz!
  • radical #2
    ez jó!
  • Dynamic #1
    Tán csak nem lesz Jancsi és Juliska. Szerintem meghagyják az eredetit. Max. Jacket és Julietet tudok elképzelni.