Szekeres Viktor

Megérkezett a G.I. Joe 2 legújabb előzetese

Ismét elkezdte a Paramount Pictures reklámozni a G.I. Joe: Megtorlást, bár valószínűleg egyre nehezebb olyan jeleneteket csempészni az előzetesekbe, melyeket még nem láttunk.

Elkezdődött a G.I. Joe: Megtorlás (G.I. Joe: Retaliation) második reklámkampánya, melyet egy nemzetközi előzetes vezet fel - természetesen új jelenetekkel, ami talán nem is annyira természetes, hiszen az eddigi előzetesekben meglehetősen sok mindent ellőttek már a marketinges szakemberek. Mindez pedig azért fordulhatott elő, mert nem sokkal a júliusi premier előtt a Paramount elhalasztotta a film startját március 29-re.


A stúdió a 3D-s konvertálásra fogta halasztást, azonban mindenki tudta, hogy más az oka - erről itt írtunk bővebben. Mindenesetre az már biztos, hogy így teljesül annak a vágy, aki többet akar fizetni az eredetileg 2D-ben forgatott filmért, melyben még 3D-s beállításokat sem használtak nagyon. A dimenziók száma tehát változott, vagy legalábbis szabadon választható lett, a szereplőgárda (D.J. Cotrona, Byung-hun Lee, Adrianne Palicki, Ray Park, Jonathan Pryce, Ray Stevenson, Channing Tatum, Bruce Willis Dwayne Johnson), valamint a rendező személy (Jon Chu) változatlan.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!