Szekeres Viktor

Képek Az éhezők viadala 2 forgatásáról

Új képek érkeztek a jövő év egyik legjobban várt filmjének, Az éhezők viadala: Futótűz forgatásáról. Az idén tavasszal bemutatott első részt követően a folytatás őszi filmként kerül bemutatásra.

Gőzerővel folyik Az éhezők viadala: Futótűz (The Hunger Games: Catching Fire) forgatása Atlantában, s most új képek kerültek fel róla a netre. (A többit, főleg régebbieket itt lehet megnézni.) Az éhezők viadala-regény rajongói közül az első filmben sokan a Katniss Everdeen "tüzes felbukkanására" voltak kíváncsiak, s ezt Gary Ross rendező remekül, s főleg hihetően valósította meg. Az új képekből, melyek Jennifer Lawrence-et ábrázolják az új tüzes jelmezben, kitűnik, hogy a második részt készítő Francis Lawrence is megpróbálja aprólékosan rekonstruálni a jelenetet.

Klikk ide! Klikk ide!

Az éhezők viadala: Futótűz 2013. november 22-én kerül bemutatásra, s csak megjósolni lehet, hogy a remek nézői és kritikai fogadtatásban részesült első rész bevételeit mennyivel fogja túlszárnyalni, mert az biztosra vehető, hogy erre sor fog kerülni, s nem csak azért, mert abban láthatjuk először, amelyben mostanában az Alkonyat-filmeket. Iránymutatóul: Az éhezők viadala tavasszal Amerikában 408 millió dollár bevételt ért el, melyet Amerikán kívül további 278,5 millióval toldott meg.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!