Szekeres Viktor

Gyűlnek az ismerős arcok a Horrorra akadva 5-ben

Egyre több szereplője van a Horrorra akadva-sorozat jövőre bemutatásra kerüli ötödik epizódjának, az eddigi pár valóságshow-szereplő mellé újabb reality-sztárok érkeztek.

A Blackfilm.com új hírekkel szolgált a Horrorra akadva ötödik részével kapcsolatban. A filmes lap információi szerint a horrorparódiában szerepelni fog a Másnaposok 1-2ben is látott Mike Tyson, a The Hills című valóságshow-ban feltűnt Audrina Patridge, valamint az ugyancsak reality-kből ismert Playboy-modell, Kendra Wilkinson, Az ő csatlakozásukkal egyre terebélyesebbé válik a szereplőgárda, melyben már ott van Ashley Tisdale, Erica Ash, Lindsay Lohan, Charlie Sheen, Simon Rex, Molly Shannon, Terry Crews, Marisa Saks, Heather Locklear, Jasmine Guy, Angie Stone, Kate Walsh, Angela “"Big Ang" Raiola és Sherée Whitfield is.

A filmet Malcolm Lee rendezi és a rajongóknak jó hír lehet, hogy a producerek között, valamint forgatókönyvíróként ott lesz az a David Zucker, aki az Airplane, valamint a Csupasz pisztoly-filmeket készítette, s ki nem mondott célja, hogy ismét az első rész által nyújtott minőséget képviselje a film. A Horrorra akadva 5 premierjére április 19-én fog sor kerülni.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!