Szekeres Viktor

Jöhet Ted 2 és a Bourne 5

Nem csak a The Loraxot és a Védhetetlent tervezi folytatni idei sikerfilmjei közül a Universal stúdió, hanem A Bourne-hagyatékot és a Ted című játékmacis komédiát is.

A Universal Pictures stúdió megerősítette pár jövőre vonatkozó tervét, köztük két idén bemutatásra került mozifilm folytatására tett első lépéseket, valamint azt, hogy szeretnének a jövőben évi két animációs filmet kiadni. A folytatások tervei közül az egyik a Ted című komédiáé, mely eddig már majdnem 400 millió dollár bevételre tett szert világszerte. A másik terv A Bourne-hagyaték folytatás, ami a Bourne-széria ötödik epizódját jelentené. A film közel sem olyan sikeres, mint elődei, egyelőre még "csak" 182 millió dollár világbevételnél tart, de úgy tűnik, hogy a stúdió bízik abban, hogy a franchise Jeremey Rennerrel is elindul fölfelé, mint ahogy annak idején Matt Damon esetében történt.

Azt már korábban bejelentette a Universal, hogy folytatja a nálunk ősszel bemutatásra kerülő The Lorax című animációs moziját, melynek bevételei világszerte már meghaladták az 330 millió dollárt. S ugyanez lesz a sorsa várhatóan a Védhetetlen című Denzel Washington-akciófilmnek is, mint ahogy erről már korábban mi is beszámoltunk.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!