Szekeres Viktor

Az elmúlt évek egyik legjobb sorozata végre nálunk is

Megrázó gyilkosság, politikai játszmák és egy nyomozónő, aki hajlandó a végsőkig elmenni, hogy megtalálja az elkövetőt - érkezik az Egy gyilkos ügy az AXN-re.

November 13-ától, keddenként 22:00 órától látható az AXN műsorán az Egy gyilkos ügy című dán krimisorozat, mely az elmúlt években kult státuszba lépett a világ sok országában. Az eredetileg Forbrydelsen címre hallgató sorozat első szezonja 20 részes és egy brutális koppenhágai gyilkosság története. Minden epizód egy napot mutat be a gyilkos utáni hajszából, amelyet folyamatosan erőszak és erősödő politikai nyomás vesz körül, miközben Koppenhága rejtett hatalmi játszmái is lelepleződnek.


Az Egy gyilkos ügy erőssége, hogy a feszült tempójú nyomozás mellett az áldozat családjának drámáját is megjelenítik, miközben a politika csatározásokról is tudósítást ad. Az első évadot több mint 120 országban vetítették, 2011-ben elnyerte a legjobb külföldi produkciónak járó BAFTA díjat. Tavaly ráadásul amerikai feldolgozása is készült a szériának: a The Killing 2 évadot ért meg.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!