Szekeres Viktor

Eddie Murphy-vel készül a Beverly Hills-i zsaru tévésorozat

Bár nem Eddie Murphy egykori karakteréről, Axel Foley-ról fog szólni a Beverly Hills-i zsaru-filmek folytatásának tervezett tévésorozat, a népszerű színész fel fog tűnni benne.

A Kemény zsaruk és a Kutyákok című sorozatok készítőjének, Shawn Ryannek adatik meg az a lehetőség, hogy megírhassa a Beverly Hills-i zsaru (The Beverly Hills Cop) című klasszikus mozis akció-komédiára épülő tévésorozatot, vagy legalábbis annak első részét, pilotját. A már jó ideje tervezett projektből valószínűleg jövő tavaszra lehet valami, ugyanis az amerikai CBS csatorna vásárolta meg a Sony stúdió által készítendő sorozatot, és már a forgatókönyv elkészülte előtt ígéretet tett arra, hogy elkészülhet a pilot.

A Beverly Hills-i zsaru tévésorozatos változatának történetéről még nem sokat lehet tudni, de az biztos, hogy nem csak Los Angelesben játszódna, hanem ott is kerülne sor a forgatásra. A feldolgozásban, vagyis inkább folytatásban producerként szerepet vállaló Eddie Murphy pedig ígéretet tett arra, hogy szerepelni fog az első részben, melyben fény derül arra, hogy karaktere, Axel Foley rendőrkapitányságig vitte a ranglétrán. A történet azonban nem róla fog szólni, hanem Aaronról, a fiáról, aki Beverly Hillsben nyomoz a gazdagokat érintő bűnügyekben.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Narxis #3
    +1
  • Tyler1 #2
    Axel Foley fia...aha, köszönöm elég is volt.
  • Jawarider #1
    Mókás lett volna a nem :-)