Szekeres Viktor

Michael Madsen legközelebb krimisorozatban tűnik fel

Az egykoron sokkal szebb napokat látott Michael Madsen pár napra ismét belekóstolhat abba, hogy milyen az első vonalban szerepelni. A színész ugyanis egy igen nézett krimisorozatba ugrik be.

Michael Madsen egykor sokkal szebb napokat látott, olyan kultikus filmekben szerepelt, mint a Kutyaszorítóban, a Mulholland - Gyilkos negyed vagy a fedőneve: Donnie Brasco, s hasonló státuszban van egykori tévésorozata is, Az igazságosztó. Azonban manapság Madsen neve összeforrt a zsé-kategóriával, nem véletlen, hogy az IMDb nagyjából 20 projektjét sorolja fel 2012-re - nemsokára a Koltai Róbert-féle Magic Boys-ban is láthatjuk.

A legújabb hírek szerint azonban a színész egy kis időre visszatér az első vonalban, ugyanis vendégszerepelni fog a CBS csatorna viszonylag népszerű krimisorozatában, a Zsaruvérben (Blue Bloods), mégpedig a harmadik szezon második epizódjában. A Tom Selleck főszereplésével készülő szériában, melyet itthon a TV2 és a Universal Channel kezdett sugározni, de mostanság a PRO4 is adja, Madsen egy bűnözőt fog alakítani, aki frissen szabadul a börtönből és megpróbál bosszút állni a lecsukásáért felelős Danny Reaganen, azaz Donnie Wahlberg karakterén.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Wittgen #1
    Az a helyzet, hogy Madsen csak egyféle figurát tud játszani, azt is akkor hozza jól, ha valaki nagyon jól megírja számára a karaktert és szöveget. Nem hiba, hogy főleg Tarantino alkalmazza (amúgy bírom a mozis mellékszerepekben).
    Ha lenne annyira tehetséges, mint a húga, akkor egyfolytában jó filmekben / sorozatokban lébecolhatna.