Szekeres Viktor

Tom Selleck visszatér

Folytatja Tom Selleck sorozatának sugárzását a magyar Universal Channel is. A csatorna szeptemberben a krimisorozat második szezonjával fog jelentkezni.

Szeptember 16-tól minden vasárnap 21:00-kor a Universal Channel műsorán a második évaddal folytatódhat a Zsaruvér. A krimisorozat egyik főszereplőjét Tom Selleck alakítja, aki szerepe szerint New York város rendőrkapitánya. Persze Selleck csak részben rendőr, hiszen mellette apa is. Egy apa pedig általában boldog, ha fia tovább viszi hivatását és átadhat neki minden tudást és tapasztalatot. Kérdés, hogy mi a helyzet akkor, ha az összes gyerek ugyanazt a szakmát választja, és a rendvédelemnek szenteli életét.


Az Amerikában nemsokára már a harmadik szezonjával jelentkező sorozatban Danny (Donnie Wahlberg) vezető nyomozó, aki nem mindig követi a szabályokat. Erin (Bridget Moynahan) helyettes államügyész és egyedül neveli tinédzser lányát. A legkisebb fiú pedig Jamie (Will Estes), ugyancsak egyenruhát választotta, többek között azért, hogy bátyja, a meggyilkolt Joseph nyomdokaiba léphessen.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • bmw #1
    Nagyon jo sorozat de erdekes, hogy csak az elso evadhoz keszult itthon felirat...
    Mas szar....gokhoz meg keszul...