Szekeres Viktor

Itthon is láthatjuk az év egyik legcsodásabb animációját

Az amerikai premier előtt elég valószínűtlennek vélhettük a ParaNorman hazai bemutatóját, de úgy tűnik, hogy a magyar mozikban is láthatjuk a stop motion technikával készített animációs filmet.

Sokáig nem lehetett biztosra venni, de most már nem hibázhatunk nagyot, ha kijelentjük, hogy itthon is látható lesz a mozikban az év egyik legzseniálisabban kinéző animációs filmje, a stop motion technikával készített ParaNorman. (Az alábbi videón látszik, hogy milyen nagy műgonddal dolgoztak a filmen.) Az Amerikában nemsokára az 50 millió dolláros bevételi határhoz elérő filmet Magyarországon a UIP-Duna Film fogja forgalmazni és jelen állás szerint január 10-én mutatja be.


Az már csak külön érdekesség (és furcsaság), hogy a ParaNorman január 10-ére kiírt premierje előtt, egész pontosan január harmadikán kerül itthon bemutatásra Tim Burton új filmje, a Frankenweenie - Ebcsont beforr (Frankenweenie), mely, láss csodát, ugyancsak stop motion animáció segítségével készült - persze a rendezőre olyannyira jellemző stílusban.


Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!