Szekeres Viktor

Megvan a LEGO-mozifilm sztorija és szereplőgárdája

A legnépszerűbb LEGO-figurák, többek között a titokzatos Batman is szerepelni fog abban az animációs filmben, mely a világ első egész estés LEGO-produkciója lesz.

A Warner Bros. stúdió és a Village Roadshow Pictures közleményében hivatalosan is bejelentette, hogy Will Arnett, Elizabeth Banks, Chris Pratt és Morgan Freeman hangjával el fog készülni a 3D-s animációs LEGO-mozifilm, melyet korábban LEGO: The Piece of Resistance munkacímen emlegettek. Az eredeti történettel bíró film az első egész estés LEGO-produkció lesz és Emmetről fog szólni, aki egy átlagos, a parancsokat engedelmesen teljesítő LEGO-figura, akit véletlenül összekevernek a világ legkülönlegesebb személyével és a világ megmentését bízzák rá.

A Warner Bros. tervei szerint a LEGO-mozifilm 2014. február 28-án kerülne bemutatásra Amerikában, a hazai premierről értelemszerűen egyelőre nincs semmilyen információ, de szinte 100%, hogy itthon is láthatjuk a filmet, amelyet minden bizonnyal a stúdióval hosszú távú szerződéses viszonyban lévő Intercom fog forgalmazni. A LEGO-filmet Phil Lord és Christopher Miller fogja rendezni, akik a Derült égből fasíerttal szereztek maguknak hírnevet és idén elkészítették az élőszereplős 21 Jump Street - A kopasz osztagot.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Zombee #2
    Szerintem se, ez a sztori rettenetes. Készült amúgy már Lego animációs film Clutch Powers címmel, de nem nagyon robbantott bankot a DVD eladásokkal. Nem láttam, a Lego Star Wars kisfilmet viszont igen, az értékelhetetlen.
  • Béka Benő #1
    Ezt a projectet valahogy nem kéne erőltetni !