Szekeres Viktor

Ilyen lesz a videójáték-rajongók idei kedvenc filmje

A Rontó Ralph-nál videójátékosabb film nem biztos, hogy lesz 2012-ben, ráadásul nem feltétlenül a ma játékosai fognak érdeklődni, hanem inkább a retró játékok kedvelői.

Itthon november elsején, Amerikában pedig másodikán kerül bemutatásra a Disney új animációs mozifilmje, a Rontó Ralph (Wreck-It Ralph), mely reklámanyagaival már eddig is felkelthette a videójátékos közösség figyelmét, de a legújabb előzetesével mindenképp a gamerek egyik várt filmjévé lép elő. Mivel nemsokára jön a magyar trailer is, ezért gyorsan elhadarjuk az eredeti szinkronhangokat ( John C. Reilly, Sarah Silverman, Jack McBrayer, Jane Lynch) és várjuk, hogy a Fórum Hungary kik mellett teszi le a voksot.


Az előzetesben a korábban ismert történetet láthatjuk megelevenedni, miszerint egy videójáték rosszfiúja megunja a gonoszkodást és játékról játékra ugrálva megpróbálja bebizonyítani, hogy igenis tud hős lenni, ha kell. Azonban látni mindezt teljesen más, mint olvasni, s ha nem csak 3, hanem mondjuk 90 percre elegendő ötletük volt az alkotóknak, akkor mindenképpen érdemes lesz megnézni a filmet. Akár 3D-ben is.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • xido #2
    kilóra megvett:)
    mondjuk nagy fickó,úgyhogy borítékolom Gesztesit..amúgy se azokat kapják meg soha ilyenkor,akiket élő filmes formában..
  • IMYke2.0.0.0 #1
    Wreck-It Ralph totál így néz ki: Djordjevic István Giorgio - Megasztár 5

    Kicsit se lepne meg, ha őt választaná valaki szinkronhangnak. Mondjuk jó választás tuti nem lenne...