Szekeres Viktor

Itt a másik készülő Óz-film előzetese

Sam Raimi élőszereplős Óz-adaptációja mellett nemsokára el fog készülni L. Frank Baum történetének animációs feldolgozása is. A Dorothy of Oz főszereplője napjaink egyik legnépszerűbb sorozatsztárja lesz.

A Sam Raimi-féle, tavasszal bemutatásra kerülő Oz The Great and Powerfulnak az előzetesét már jó ideje meg lehet nézni, de nem csak élőszereplős Óz-adaptációt nézhetünk meg nemsokára, hanem animációsat is. A Summertime Entertainment nemrég mutatta be a Dorothy of Oz című 3D-ben is vetítésre kerülő animációs családi filmjének első, kedvcsináló előzetesét, amit itt meg is lehet nézni.


Nem túl nagy produkcióról van szó, ez már a viszonylag ismeretlen gyártó stúdióból is kiderülhetet, de ennek ellenére mégiscsak jól ismert szinkronhang-gárda jött össze. A Dorothy of Oz eredeti verziójában olyan színészek hangjait lehet majd hallani, mint Martin Short, Jim Belushi, Dan Aykroyd, Kelsey Grammer, Megan Hilty, Hugh Dancy, Oliver Platt, Patrick Stewart és Bernadette Peters, a címszereplőt pedig nem más fogja megszólaltatni, mint a Glee - Sztárok leszünk! című sorozat sztárja, Lea Michele, aki, mint az a fenti videóból is kiderül, természetesen még dalra is fog fakadni.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • WoodrowWilson #2
    Egy nyomtatott újságban vagy akár az Indexen valóban nem túl érdekes, de az sg-n azért van pár olyan életforma, akit érdekel a dolog. Pl. engem.
  • xido #1
    Magyarországon szerintem alapvetően kidobott hír egy rajzfilm eredeti szinkronhangjairól szóló cikk,se átlagember,se gyerek nem fog hallani belőle semmit,főleg,hogy szerintem nagyon kevés még az itthon,aki felismerne eredeti hangjáról bárkit is,ha nem látná az arcát..