Szekeres Viktor

Saját mozifilmet kapnak a Madagaszkár pingvinjei

A Madagaszkár pingvinjei eddig kisfilmes DVD-extraként, valamint tévésorozatként volt látható, de a népszerű animációs sorozat mellékszereplői nemsokára saját mozifilmet kapnak.

A DreamWorks Animation SKG animációs filmjeit mostantól a 20th Century Fox fogja forgalmazni és a stúdió be is jelentette gyorsan pár tervezett film premierjét. Ezt azért is tehették meg, mivel az animációs filmek több éven át készülnek, így ez mindenképpen viszonylag kiszámítható műfajnak számít - bár azért olykor előfordul, hogy egy projekt zsákutcába kerül, elég a Pixar-féle newt-ra gondolni.

A Dreamworks által készített Madagaszkár 3 idén került bemutatásra a mozikban, s már az sem titok, hogy a The Penguins of Madagascar, azaz a Madagaszkár pingvinjei 2015. március 27-től lesz látható. Azaz a forgalmazó a nyári dátumot egy tavaszival cserélte fel, ezzel is jelezve, hogy mennyire bízik abban, hogy a közönség hű marad a franchise-hoz. Persze e lépésre azért is szükség volt, mert 2015. június ötödikén egy másik animációs Dreamworks-mozi, a Trolls kerül bemutatásra.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • xido #1
    Mindent visznek,csak legyen elég kraft,mikor csak ők lesznek 80 percig a színen:)