Szekeres Viktor

Látványsorozatot hoz el a Viasat 3

Alig pár hónappal az amerikai premier után érkezik el hozzánk Jerry Bruckheimer kórházas sorozata, mely Amerikában 13 részt ért meg. Hiába volt ugyanis meg a látvány, mindez nézettséggel nem párosult.

A magyar sorozatrajongók nem panaszkodhatnak a Viasat 3 reakcióidejére, hiszen a kábelcsatorna alig pár hónappal az amerikai premier után idehaza is bemutatja a Miami trauma (Miami Medical) című kórházas sorozatot. A Jerry Bruckheimer producerkedése mellett készült sorozatot július 21-én, 21 óra 20 perctől láthatjuk először magyarul, a Gyilkos számok után.


A Miami trauma, annak ellenére, hogy kórházsorozat, meglehetősen látványos, a készítők minden lehetőséget megragadtak, hogy megmutassák Miami környezetet. (Az ugyancsak látványos Miami helyszínelők is Jerry Bruckheimer sorozata. Érdekessége pedig az, hogy ugyancsak nem Miamiban forgatják.) A széria tavasszal startolt el a CBS csatornán, éppen a Gyilkos számok helyén, s az első rész még viszonylag jó nézettséget hozott, azonban az csökkenésnek indult, így pár epizód után a csatorna megköszönte a Miami traumában szereplőknek a részvételt. Itthon így a leforgatott 13 rész kerül adásba.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • FoodLFG #1
    Srácok, már régóta keresek egy kórházas sorozatot, aminek nem tudom a címét, de asszem a viasaton/tv3 adták még talán olyan 10 évvel ezelőtt...

    Lényegében egy űrállomáson játszódott, ami a kórház volt. Volt benne egy dagadtabb űrlény doki, aki valami lebegős székben közlekedett, mert a földi gravitáció sokk volt neki. Meg persze voltak sima ember orvosok is benne. Amikor pedig behozták a betegeket a kórházba, akkor automatikusan fertőtlenítette őket valami rendszer.

    Nem adhattak le sok részt belőle, mert nem sokáig ment, arra emlékszem. Viszont nekem tetszett akkoiban. :)
    Valamikor éjszaka sugározták magyar szinkronnal.

    Valakinek ismerős ez a felállás ?