Szekeres Viktor

Itthon is látható lesz a Kutyákok

Két új sorozat premierjére kerül sor májusban a VIASAT-csoport két sorozatcsatornáján: a Világvándort, valamint a Kutyákokat vehetik szemügyre a nézők.

A VIASAT két hazai sorozatcsatornája májusban sem fog szűkölködni a premierekben, egy új évad az inkább női célcsoporttal rendelkező VIASAT3-ra fog érkezni, míg kettő új sorozat és egy új évad a jobbára férfiaknak műsort szolgáltató VIASAT6-ot veszi célba. A VIASAT3 premierje csak évadpremier lesz, hiszen a Nikita jelenleg is látható a csatornán, de május 24-től 23:20-a kezdettel már a második évadot lehet nézni. A csatornán lesznek még további premierek is, azonban ezek csak a VIASAT-on újdonságok. Május 14-től az Esküdt ellenségek: Bűnös szándék 5. szezonját lehet nézni - a sorozat napi epizódokkal egészen a hetedik évadig látható lesz. És május 24-től 14:45-től a Shark - Törvényszéki ragadozó 2. évada is bemutatkozik.

A VIASAT6-on a legnagyobb érdeklődéssel talán a Kutyákok (Terriers) című, 1 évadot, 13 epizódot megért magánnyomozós sorozatot fogják várni - május 8-án indul 22:50-től. A másik sorozatpremierre 23-án kerül sor, ez a Világvándor (The Philanthropist), mely ugyancsak egy évadot ért meg, de ez ezúttal csak 8 epizódot fed. (A sorozat egy, a világot járó milliárdos filantrópról szól, aki mindenkinek segít, akinek tud. Ezeken kívül VIASAT-os premier lesz május 5-én a Hegylakó 4. szezonja, 11-én az X-akták 3. évada,, valamint Buffy, a vámpírok réme 3. évad, mely 19-én érkezik. A premierek sorát ismét egy magyarországi bemutató, az Amerikai fater 7. szezonjának nyitórésze zárja, ez május 20-án kerül műsorra.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!