Szekeres Viktor

Többéves csúcsot döntött meg a VIASAT3

Az elmúlt hét minden napján átlag feletti eredményeket produkáló VIASAT3 6,0%-os közönségaránnyal zárt, ami 2009 márciusa óta a legmagasabb heti átlagot jelentette a csatornának.

A Viasat Hungary tájékoztatása szerint remek előző hetet produkáltak a csoport csatornái, főleg a VIASAT3, mely a legnagyobb fejlődést főműsoridőben érte el, ahol a 2012-es év korábbi időszakához képest 22%-kal magasabb számokat szállított. A javuló eredményekben olyan címek játszottak hatalmas szerepet, mint az "Akcióhősök hetéhez" tartozó Bérgyilkosok, a Get Carter, a Durr, durr és csók, vagy a Magyarországon egyedül a VIASAT3-on látható szitkom, a Két pasi - meg egy kicsi.

Nem szerepel rosszul a kistestvér sem, hiszen a VIASAT6 a tavalyi év februári átlaghoz képest 68%-kal magasabb eredményt produkáló VIASAT6 heti eredménye 1,2% SHR volt a múlt héten. A legnagyobb mértékben erősödő napszak a főműsoridőt megelőző kora este volt (16:00-18:30), ahol az év eddigi átlagos szintjéhez képest 56% többletet könyvelt el a férfias profilú tévé, de főműsoridőben is jelentős növekedés volt mérhető (+18%). A csatorna fejlődését leginkább segítő műsorok közt A Simpson család, az X-Akták, a Csillagkapu, a Buffy, a vámpírok réme és a Hegylakó című sorozatokat kell megemlíteni.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • birdo #1
    Húú ez tetszik )) : férfias profilú tévé
    Egy,csak egy legény van talpon a vidéken :: az is az X- akták..bele az éjszakába.
    Ráadásul egyből dupla résszel...fel is veszem... meg is nézem...az is igaz, hogy nem férfi, hanem női szemmel )