Szekeres Viktor

Új valóságshow készül az Éden hotel sztárjaival

Idén ősszel újabb, igazi nyári környezetben játszódó reality-vel várja nézőit a VIASAT3. Az Aranypartnak nevéből adódóan a Balaton déli partjának legnyüzsgőbb városa, Siófok ad majd otthont.

A VIASAT3 ősszel indítja el Aranypart című valóságshow-ját, mely Siófokon fog játszódni és benne 8 fiatal bulizós mindennapjait követik nyomon a kamerák a nap 24 órájában. A szereplők között feltűnnek néhányan az Éden Hotel már jól ismert szereplői közül is, a többi bevállalós jelentkező közül pedig a napokban válogat a csatorna.

"Ez a műsor ugyan nem a varázslatos Karib-tenger partján forog, de legalább olyan szórakoztató és fordulatos lesz, mint az Éden Hotel. Számítunk minden nézőre, akit meghódítottunk a kolumbiai reality-nkkel, mert bizton állíthatom, hogy a balatoni kalandok sem fognak senkinek csalódást okozni!" - mondta Kereszty Gábor, a VIASAT3 kreatív igazgatója. Az Aranypartot július végén kezdi forgatni az Éden Hotelt is gyártó Mastiff Hungary, a műsor az ősz folyamán kerül majd adásba.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • portable #2
    Jersey Shore... Siófok Shore
  • Laza #1
    Na, annak az Éden Hotelnek annyi köze volt a Karib-tenger partjaihoz, hogy a távolból lehetett látni. Ennyi erővel a Káposztási bányató partján is játszódhatott volna ... és talán olcsóbban kijönnek :)