Szekeres Viktor

Splinter Cell-mozifilmet terveznek

Újabb nagysikerű videójátékból lehet mozifilm. Ha szerencsénk van, akkor a Splinter Cell nem csak egy sufniprodukció lesz, hanem egy nagyköltségvetésű akcióorgia.

A Deadline értesülései szerint ismét szó van arról, hogy mozifilm készüljön a népszerű Splinter Cell című videójátékból. Ráadásul valamiért kifejezetten vonzóvá vált a projekt, hiszen pár hete a Warner Bros. kezdte meg a tárgyalásokat a jogtulajdonosokkal, most pedig már a Paramount Pictures tekinthető nagy esélyesnek a film elkészítésére. A stúdiók egyelőre mindezt nem kommentálták, csak azt erősítették meg, hogy még nem köttetett meg semmilyen szerződés.

A videójáték egy katona, Sam Fisher küldetéseiről szól és már 6 részt ért meg, melyek összesen 22 milliós eladást produkáltak, a számos regényről nem is szólva. Azt egyelőre nem tudni, hogy ha megszületik a szerződés, akkor milyen film készülne Fisher kalandjaiból, de a történetet valószínűleg nem a játékból merítené a gyártó stúdió. Érdekesség, hogy a Splinter Cell Tom Clancy nevéhez köthető, akinek két népszerű franchise-ából éppen a Paramount tervez filmet: az egyik a Jack Ryan-sorozat Chris Pine főszereplésével, a másik pedig a Bűntudat nélkül (Without Remorse), mely egy John Clark nevű zsoldosra koncentrálna, de ugyanúgy a "Jack Ryan-univerzumban játszódna".

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Merces #1
    ..majd uve boll megcsinálja............