Szekeres Viktor

Plakát és két új kép a Resident Evil 5-höz

Ha minden jól megy, akkor ősszel mi is láthatjuk a Resident Evil-sorozat 3D-ben forgatott ötödik részét, melynek célja, hogy a negyedik epizód 300 milliós világbevételét is túlszárnyalja.

Közeledik, egyre közeledik, de rajongói szemmel még mindig nagyon messze van az ötödik Resident Evil-mozifilm premierje. Legalábbis az amerikai, mert a magyarról még semmit sem tudni, bár vélhetően mi a kinti, szeptember 14-i bemutató időpontjánál később vehetjük szemügyre Paul W.S. Anderson legújabb rendezését, melynek hivatalos címe Resident Evil: Retribution, s melyhez a napokban két jelenetkép és egy plakát is érkezett.

Klikk ide! Klikk ide!

A részről-részre egyre több rajongót szerző és ezáltal egyre sikeresebb filmsorozat ötödik epizódjának természetesen az Alice-t alakító Milla Jovovich lesz a főszereplője, de a mellékszereplők között több ismerőst is üdvözölhetünk, többek között azt, aki a negyedik rész stáblistája közben oly kellemes meglepetést okozott tavalyelőtt. A színészgárda névsora: Michelle Rodriguez, Sienna Guillory, Kevin Durand, Shawn Roberts, Colin Salmon, Johann Urb, Boris Kodjoe és Li Bingbing.


Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • cateran #14
    En is kivancsi lettem a dologra es ezt talaltam.....
    A lenyeg:Status: Deceased/ Revived Through Cloning...itt azert felsirtam...
  • Skynet #13
    Konkrétan fejbelőtte Jovovich,de nem jelent semmit ebben az agyament szarban bármi megtörténhet..:)
  • mg1992mg #12
    Hát na, csak felhoztam, nem kell megenni :)
  • Chocho #11
    Én szeretem a játékokat és a filmekkel is elvoltam, bár rosszak, nem tudom szívből gyűlölni őket. Egyébként nem tudom, milyen meggyalázásról beszél itt mindenki, az RE játékok most is jól mennek, a franchise köszöni, remekül van.
  • Loverman #10
    "Az a lánc annyira eredeti ötlet, de tényleg... Nem is láttam még sehol. /sarcasm" sajnálattal tájékoztatlak hogy ha olyat szeretnél látni ami még nem volt sehol, akkor nehéz dolgod lesz. már mindenhol megcsináltak mindent. De esetleg egy tévé jól mutatna a kezében számodra, mert az még sehol sem volt?
  • Darth Sith #9
    Javítsatok ki ha tévedek, de Michelle Rodriguez nem az első részben lett zombi és lőtték agyon?
  • whisper #8
    Na de ez azért a komoly! 2 nő zombi földön a fő utcán nappal sétál az egyik passzosba a másik magassarkúba koktél ruhában 8) Lehet Én vagyok a hülye ,de ha Én ilyen világba lennék full commandos ruhába rohangálnék a legkisebb esélyt adva egy harapásra vagy sérülésre nem? 8)
  • Skynet #7
    Valaki megtalálhatná Jovovichot valami értelmes szereppel mert ez a szuperhős vagyok de mégse de mégis resident evil szar amit erőltetnek a tompaagyúak torkán lefelé már mocskosul unalmas....
  • winnie #6
    többek között azért, mert vannak olyan zombik, bár viccszámba menőnek tartják a többi részt, mégis megnézik.
  • tomboy013 #5
    Ezt minek erőltetik még... Az első rész még jó volt de a többi az vicc számba ment.