Szekeres Viktor

Megérkezett a Resident Evil 5 új minielőzetese

A részről-részre egyre nagyobb népszerűségnek örvendő Resident Evil-filmsorozat ötödik epizódja is belépett azon produkciók sorába, melyek teljes előzetese saját előzetest kap.

Újabb film előzetesének az előzetese érkezett meg, ezúttal a Resident Evil ötödik, Retribution alcímet viselő epizódjának marketingesei gondolták úgy, hogy egy hírrel, az előzetes premierjével kétszer is bekerülnek a filmes oldalak kínálatába. Az eddigi, például a múlt heti Django elszabadul-féle előzetes előzetesektől eltérően azonban a Resident Evil: Retribution teljes trailerjét nem egy tévéműsorban fogják bemutatni, hanem a film Facebook-oldalán.


A premierre június 14-én kerül sor, amerikai keleti parti idő szerint 11:00-kor (ez nálunk a kora estét jelenti), s a rajongók nem csak az ötödik Resident Evil-film képsorait láthatják, hanem Milla Jovovich köszöntőjét, valamint egy beszélgetést a színésznővel, melyre a New York-i Regal Union Square moziban fog sor kerülni. A horrorszéria ötödik epizódjának amerikai premierje szeptember 14-én lesz, a filmet 2D-ben, 3D-ben és IMAX 3D-ben is meg lehet nézni.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • alien47 #1
    Remélem nem nyálas PG-13 lesz belőle!