Szekeres Viktor

Érdekes premier a magyar scifi-csatornán

Max's Midnight Movies címmel debütál április 6-án az AXN saját gyártású műsora az AXN Sci-Fi csatornán. A 10 epizódból álló produkcióban az 50-60-as évek legnépszerűbb mozifilmjei kerülnek terítékre.

A Max's Midnight Movies című vadonatúj sorozatban az 50-60-as évek népszerű mozifilmjeiből csemegézhet az AXN Sci-Fi közönsége. A különleges összeállítás során olyan második vonalbeli alkotásokat eleveníthetünk fel, mint az eredeti Flash Gordon-sorozat, az Atom Age Vampire, a Jesse James Meets Frankenstein's Daughter című western horror, a The Brain That Wouldn't Die, vagy a Hercules Meets the Moon Men sci-fi művek.


A Max's Midnight Movies-t Bordán Lili, az Amerikában élő magyar színésznő különleges prezentálásában lehet megtekinteni. Max (Bordán Lili) új feliratokkal, egy-két alámondással, újragondolt jelenetekkel teszi színesebbé az eredetileg is komikus alkotásokat. Bordán nemsokára más sorozatban is fel fog tűnni az AXN-en, hiszen A folyó című horrorsorozat egyik vendégszereplője lesz. A Max's Midnight Movies országos premierjére április 6-án 0:00-kor az AXN Sci-Fi csatornán. A premier utáni első filmet 00:35-től lehet megnézni, s az a Cosmos, War of The Planets (Battaglie negli spazi stellari) olasz alkotás lesz.

A péntek éjszakai filmek reklám nélkül, eredeti nyelven tekinthetők meg, a premiert követően pedig elérhetőek lesznek az AXN Playerben is.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!