Szekeres Viktor

Lehet, hogy megmenekül a Terra Nova?

A Terra Nova egy százalékos túlélési esélyeiből egy nap alatt öt százalék lett, hiszen a sorozat gyártói találtak egy olyan platformot, mely érdeklődik a bukott széria iránt.

A Fox alig egy napja jelentette be, hogy nem folytatja közepesen szereplő családi scifi-sorozatát, a Terra Novát, de mint azt az erről hírt adó írásunkban jeleztük, mindez még nem jelenti végérvényesen a sorozat elhullását, hiszen a sorozat gyártója még lát elég pénzt a szériában. A 20th Century Fox tévéstúdiójának képviselői, miután a Fox csatorna kimondta a Terra Nova halálos ítéletét, azonnal elkezdték más csatornák vezetőit felkeresni, hogy felajánlják nekik sorozatukat.

Az első hírek szerint némi reménysugárt jelenthet a rajongók számára, hogy a NetFlix elnevezésű netes szolgáltatás mutatott annyi érdeklődést a projekt iránt, hogy megkezdődhessenek az előzetes, puhatolózó tárgyalások. A NetFlix az elmúlt időszakban döntött úgy, hogy kinőtte a streames piacot, s saját tartalomban is megpróbál erős lenni. Ennek szellemében tavaly Kevin Spacey főszereplésével berendelték a House of Cards című sorozatot, valamint pár hónapja megvásárolták az Arrested Development című komédia rövidített szezonját, amely a tervezett mozifilmhez fog felvezetést adni.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • bmw #8
    A TN-bol En is neznek meg de az SGU-bol hat abbol eleg volt, inkabb a tobbi SG-t folytatni pl az Atlantisbol is ki lehetett volna tobbet hozni, vagy vmi ujat akkor...
  • plasticbomb1 #7
    Őszintén restellem, de nem fogtad fel a hozzászólásom lényegét.
    Hol ér fel egy Ki Mit Tud-dal egy ValóVilág ? Vagy egy x+1 edik Megasztár? Nézd meg, milyen hamar tűnnek el ezek az ál sztárocskák, míg a régi nagyok mit tettek le az asztalra. Nem véletlenül szól a rádióban még ma is pl. a What a Wonderful World, vagy az AC/DC, Queen, Beatles, Illés, Deák Bill, Kormorán. De menjünk vissza régebbre. Bach, Mozart, Chopin, Vivaldi, Liszt. Mind a mai napig, vannak olyan férfiak és nők, akik vallják, hogy szíves(ebb)en halhatnak meg klasszikus zongora hegedű bőgő alapú műveket, mint egy mai krix krax itt csetten ott csattan amott csippan káoszt. Nem akarom leszólni a mostaniakat, de minőségben sehol sincsenek, mert már nem kell azért igazán megdolgozniuk, hogy legyenek is valakik, a TV-k az idióta csináljunk sztárt akárkiből rendszer nem követeli meg a valós teljesítményt. S mindehhez az emberek, lelkesen bólogatva, bőszen asszisztálnak.

    S csak úgy mellékesen, Mióta valóság az, amit megrendeznek, amit tudatosan művelnek kamerák előtt, avagy mindaz, ami semmi másról nem szól, minthogy odaragassza a népet a tv elé. Ha valódi történetet akarsz, kapcsold ki a tv-t és láss magad körül. Ne csak nézz.
  • brueni #6
    vannak ennél szarabb sorozatok, amik jobban mennek. én szívesen megnéznék még egy-két évadot a tn-ból. úgy mint az sgu-ból. azt is szívesen venném, ha folytatnák...
  • zetortraktor #5
    Lehet ebben a hülyülésben valami, legalábbis rólad elhiszem, hogy hülyülsz, mert ilyen marhaságot rég olvastam.

    A 70-es években nem volt nagy siker a Ki Mit Tud? Baromi nagy hülyülés, ha az ember nem dinoszauruszokat meg gyenge kitalált sztorikat néz, hanem inkább pár nagyon tehetséges, ismeretlen embert, aki megvalósítja az álmait.

    Valakinek a kitalált sztorik tetszenek, más meg a valódi élet történeteire kíváncsi. Egyikkel sincs gond.
  • plasticbomb1 #4
    Vagy esetleg arra is gondolhatunk, hogy a nézők legtöbbjének az igénye ma kimerül az X-Faktor meg az America's Got Talent meg a ValóVilág n+1-ik évadával.... Szóval az emberek nagyrésze HÜLYÜL!
  • zetortraktor #3
    "Túlságosan elsz*ródott ez a szakma..."

    Igen. Valószínűleg a szakma. Vagy arra gondolsz, hogy ilyen gyenge sorozatokat is írnak és mellé még hülyének nézik a nézőket?
  • Bulics #2
    Kár lenne ha így lenne. Én nagyon kellemeset csalódtam a Terra novában. Nem értem hogy pl az őslények kalandorai hogy ért meg egymillió részt, mikor egy ilyen jó kis sorozatot elkaszálnak... Túlságosan elsz*ródott ez a szakma...
  • kissssss #1
    dehogy menekül meg, az FS együtt menni fog a kukába.