Szekeres Viktor

2. évados előzetes a Falling Skies című scifisorozathoz

Nyáron, új írógárdával fog folytatódni az elmúlt évek sikeres scifisorozatainak egyike, a Falling Skies. A Noah Wyle főszereplésével készült széria egyik producere Steven Spielberg.

Az amerikai TNT csatorna sikersorozatának, a Falling Skies-nak az új, második évados előzetesei sejtetni engedik, hogy milyen irányba fog tovább haladni a Föld többmilliárdos lakosságát szinte teljesen kiirtó idegenek és a maréknyi ellenálló küzdelme. Sőt, még azt is láthatjuk, hogy a főhősök egy ismert színész által alakított karaktertől is kapnak némi segítséget.


A Fallins Skies második szezonjának premierdátumáról egyelőre még nincs információ, csak annyi tűnik biztosnak, hogy nyáron kerül rá sor. Sajnos ugyanez a helyzet a hazai bemutatóval, egyelőre egy csatorna sem jelentette be büszkén, hogy megvették volna a tavalyi év egyik legsikeresebb kábeltévés sorozatát, így meglehet, hogy itthon nem látjuk egyhamar a jóval fejlettebb idegen fajjal a harcot felvevő Ellenállás erőfeszítései.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • joola #5
    Ha valami nem tetszik akkor minek szenvedsz a nézésével? Nem tudtál épp mást csinálni?

    Én is várom, jó kis kikapcsolódás.
  • brueni #4
    hát akkor csak szenvedjetek, vagy ne nézzétek, de nekem akkor is bejött
  • NEXUS6 #3
    Nem tudom én sem, hogy mennyit szenvedtem végig, de fájdalmasnak találtam. Ez a téler sem keltette fel különösebben az érdeklődésemet.
    Majd az 5. évadnál gondolom beindul.
    :D
  • torreadorz #2
    Ez sikeres sorozat? Én kb. az első 6 részt láttam, a végén már konkrétan aludtam. Azóta változott valami?
  • brueni #1
    váromváromváromváromváromváromváromváromváromváromváromváromváromváromváromváromváromváromváromváromváromváromváromvárom...