Szekeres Viktor

Hozzánk is megérkezik a Star Wars-sorozat új szezonja

Itthon is folytatódik A Star Wars: A klónok háborúja a negyedik szezonnal. Az Amerikában a napokban véget ért évad olyan húzásokkal lepte meg a nézőket, amire nem sokan számíthattak.

A Cartoon Network tájékoztatás szerint új hősök születnek, ellenségek térnek vissza, és a harc kiéleződik a Star Wars: A klónok háborúja legújabb akciódús évadjában. A klónok háborúja legfrissebb epizódjaiban látványos tengeri csatába csöppenhettünk, a tét ezúttal az új trónörökös vezette Mon Calamari óceán-világ királysága, amelyet a gonosz Dooku gróf és droidhadserege megdönteni, Anakin és Ashoka pedig megvédeni igyekszik. A mindent átszövő hatalmi harc egyre több galaxist érint az univerzumban. A Star Wars: A klónok háborúja 4. évada április 9-én 18:35-kor kezdődik a Cartoon Network műsorán.

Persze áprilisban más újdonságok is lesznek a csatornán. Április elsején például megtartják a Bolondok Napját, s a "vicces nap" alkalmából készült Cartoon Network-különkiadás az Angelo rulez, a Nyomi szerencsétlen utazásai, a Chowder, a Kalandra fel! és a Bolondos dallamok legmókásabb jeleneteit fogja tartalmazni. Április hetedikén 18:10-kor egy filmet láthatnak a CN-nézők: a Level Up vidám és kalandos, élőszereplős fantasy történet, amelyben három megszállott játékos, Wyatt, Lyle és Dante véletlenül megnyitnak egy, a való világba vezető portált, és a játék virtuális szereplői kezdenek nagyon is valóságossá válni.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • KillerBlue #4
    Érdekes, hogy Maul hangját Sam Witwer adta aki Starkiller volt a Force Unleashed-ben.
  • Anonnim #3
    Állítólag júniusban pedig érkezik a Young Justice és a Thundercats is!!!!
  • loky #2
    Nem elősszőr fordulna elő :)
    Bár én csalódtam Obi-ban... nem olt képes rendesen kettévágni a csávót :) Azért elég meggyötört lett ez a Maul :)
  • bladesoft #1
    Visszahozni egy megölt gonosz... ehhh.