Szekeres Viktor

Darth Maul visszatér a Star Wars-sorozat új előzetesében

Sokan estek abba az öreg hibába, hogy hittek a szemüknek, s úgy gondolták, hogy Darth Maul meghalt az új Csillagok háborúja-trilógiában, holott erről szó sincs, nemsokára sor kerül a visszatérésére.

Március kilencedikén kerül adásba Amerikában a Cartoon Networkön a Star Wars: A klónok háborúja (Star Wars: The Clone Wars) két részes fináléjának első epizódja a negyedik évadból, mely nemsokára idehaza is bemutatásra kerül. A hírek szerint nagyon izgalmas lesz a finálé, melynek második része március 16-án lesz látható, ráadásul a végecsavart sem fogják sokan előre látni, de a rajongókat leginkább azért érdekelheti a történet, mert ekkor fog visszatérni Darth Maul - úgy, ahogy eddig még sosem láthattuk.


Az akciódús zárószakaszban a hivatalos leírás szerint Savage Opress felkerekedik, hogy megtalálja rég eltűnt testvérét, a legendás Darth Mault, aki egy levitézlett világ mélyén él kvázi megőrülve, s mindössze a bosszúról szövögetett édes álmok tartják őt egészben. Savage egy boszorkánnyal szövetkezik, hogy meggyógyítsa Darth Maul testét és elméjét. Célja, hogy testvérével közösen számoljon le a Jedikkel.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • bmw #12
    Kicsit gyerekes lett a sorozat de azert siman nezheto szerintem..
  • toarpad #11
    Csak a pénz , csak a pénz...
  • NEXUS6 #10
    Le ám!
    Le kéne végre már forgatni Lukaszt is valami jó hosszú lépcsőn.
  • Szefmester #9
    Az első pár rész majdnem elvette tőlem a kedvet... az a kis padaribi eléggé tiszteletlenül beszél a mesterével, pedig nem is ő a csózen van. Tipikus vicces aranyos karakter, miatta vannak a komoly gondok, és meg kell menteni a csápjait de mégis mindenki elnézi neki. pfejj...

    Nem kéne a 12 év alattiaknak eladni a Star Warst, nagyon nem illik a régi trilógia az üzlethez. Lehet le kellene újra forgatni a régieket, több cukisággal és vicceskedéssel. XP
  • Grodt #8
    Én szeretem a sorozatot is. Tény, h van benne elég sok olyan rész ami elég gyerekes, de a 4. évad vége fele már nagyon jó részek voltak, az e heti meg eddig magasan a legjobb volt.
    Azt azért ne felejtsétek el, h ahhoz, h Lucas minél több pénz tudjon ebből kiszedni, meg kell szerettetni már a 12 év alattiakkal is a SW-t.

    Viktor viszont arra odafigyelhetnél, h ne lőj le ilyen dolgokat már a címben. Hiszen aki nézi a sorozatot most annak egy nagyon nagy poént lőttél le, már a címmel, úgyh köszönöm neked...
  • adampierson #7
    A bratyó meg a boszi nagyon elkúrhatnak valamit a rendbehozatalával ennek a "nyomoréknak", mert az első rész két órájában nem beszélt annyit mint most, egy perc alatt. Első pár részét láttam ennek a sorozatnak, és az elég is volt.
  • Szefmester #6
    Nem baj most, jön Darth "wheelchair" Maul és legyorsul mindenkit az antigrav (vagy erőlebegtetett) tolószékével és mindenkit jól lefénykardol. :D

    Mondjuk nem kell neki ugrálnia... hiszen elég lenne az erővel lebegtetni azt a duplapengés fotonspádét ő meg az erkélyről nézi ahogy ugrálnak a Jetik.
  • xido #5
    No igen...amennyira badass-nek nézett ki Maul,annyira ki is bonthatták volna 2.5 rész erejéig a kegyetlenségét,mint anno Vaderét..aztán majd cselszövéssel hátba döfte volna Vader a 3.rész felénél...
  • FoodLFG #4
    Nézem az évadot. Az Obi1-os beépülős fejvadászos téma már elfogadható volt 12 év felett is. Rámentek Szkájwóker karakterére. Meg már az ezek előtti részek is erről szóltak valamennyire.

    Aki nem SW fan (ahogy én sem), az ellehet ezzel a sorozattal. Engem ez a Dártmól sem zavar, kb azt sem tudom, hogy ki ez.
  • Tyler1 #3
    Rég szembe szarta az előzmény trilógiával, annál még ez a mesefilm is jobb.