Szekeres Viktor

Megjött Adam Sandler vámpíros filmjének első előzetese

Felkerült a netre Adam Sandler animációs filmjének nemzetközi előzetese, bár a Sony látványosan elkezdte törölni, annak ellenére, hogy a terjedését lehetetlen megakadályozni.

Amerikában csak szeptember 21-én fogják bemutatni a Hotel Transylvania című animációs filmet, de a gyártó nem akarja az utolsó pillanatokra hagyni a marketinggépezet beindítását, így már meg is lehet nézni a film első előzetesét, mely a nemzetközi piacokra készült - a lenti videó orosz nyelvű. Persze valójában a film kampánya már korábban beindult, hiszen a stúdió folyamatosan adta ki az újabb és újabb vázlatrajzokat a karakterekről, de végre nem csak állóképen nézhetjük meg, hogy fog festeni az Adam Sandler által szinkronizált Drakula.


A Hotel Transylvania érdekessége, hogy az animációs filmek többségével ellentétben nem 100%-osan stúdió projektről van szó, hanem inkább készítőiről, hiszen a rendező nem más, mint Genndy Tartakovsky. Az orosz származású szakembert a tévés animációk rajongói valószínűleg jól ismerik, hiszen olyan kultikus sorozatokat indított útjára, mint a Samurai Jack vagy a Dexter laboratóriuma.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!