Szekeres Viktor

A Gru 2 is előzetest kapott

2010 egyik legsikeresebb animációs filmje a Gru volt, s 2013-ban érkezik a folytatása, melynek az első előzetesét majdnem másfél évvel a premier előtt meg lehet nézni.

A Gru, azaz eredeti címén a Despicable Me második része csak jövőre, július harmadikán kerül bemutatásra Amerikában, de a Universal Pictures már most megkezdte a film kampányát, aminek egyik ékes bizonyítéka a netre is felkerült kedvcsináló előzetes. Az Illumination Entertainment animációs filmjéhez olyan színészek kölcsönzik hangjukat, mint Steve Carell, Kristen Wiig, Miranda Cosgrove és Russell Brand, s ebben a produkcióban debütál animációs szinkronhangként Al Pacino. (A magyar verzió főbb szereplőinek Scherer Péter, Kiss Erika, Csifó Dorina és Király Attila kölcsönzi a hangját.)


A Gru második részét ismét csak Chris Renaud és Pierre Coffin rendezi, s a lécet meglehetősen magasra tették fel maguk előtt, hiszen a 2010-es első rész világszerte 543 millió dollár bevételt produkált. A folytatásban természetesen visszatér Gru, s ismét láthatóak lesznek a kislányok, Margo, Edith és Agnes, valamint az elmúlt évek legjobban eltalált animációs figurái, a minyonok, vagy ha úgy tetszik, a mignonok.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • zetortraktor #3
    És mit jelent neked az, hogy minion magyarul? Ennyire nem lehetsz sötét. Vagy igen? Ugyan nézd már meg a DVD-t, olvasd el a borítót, nézd meg a hivatalos feliratokat, hogy hogy írják. Minion, úristen. Ezt most komolyan gondoltad?
  • Radion #2
    Tényleg nagyon jópofa kis alakok, viszont legfőképp a cikkírónak szeretnék gratulálni...
    Minyon, meg mignon? Ha egy kicsit elgondolkodik a történeten úgy alapvetően, meg Gru és a kis sárga idióták viszonyán, akkor egyértelmű, hogy hogy semmi közük a süteményhez, így nem is mignon vagy minyon, hanem MINION a nevük.
  • Lipi1980 #1
    Vééééégreeeee!
    Imádom ezeket a kis mignonokat :)