Szekeres Viktor

Al Pacino lesz a főgonosz a Gru 2-ben

Al Pacino megkapta élete első animációs mozifilm-szerepét, a Gru második részének rosszfiújának lesz a hangja, kár, hogy a bemutatóig még szűk másfél év van.

A Universal Pictures tájékoztatása szerint Al Pacino csatlakozott a Gru (Despicable Me) című animációs film folytatásának szereplő-, illetve szinkrongárdájához, többek között Steve Carellhez, Kristen Wiighez, Miranda Cosgrove-hoz és Russell Brandhez. Az egyelőre cím nélkül rendelkező második részről egyébként nem lehet sokat tudni, mindössze annyit, hogy Amerikában 2013. július harmadikán kerül bemutatásra, valamint, hogy Pacino a film rosszfiúját fogja "hangolni".

2010-ben a Gru az év egyik legnagyobb sikere volt, a sok 150-200 milliós animációs produkció között az alig 70 milliós költségvetésű film világszerte 543 millió dollár bevételt gyűjtött, így természetes volt, hogy a Universal és az Illumination Entertainment folytatni fogja. A Gru 2-t (nevezzük így) Chris Renaud és Pierre Coffin fogja rendezni Cinco Paul és Ken Daurio forgatókönyvéből.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • kalapos01 #2
    Ugyan már. Attól, hogy el akarják hitetni veled reklámszövegként, hogy senki sem jó, mindenki rossz, tele volt jókkal a Gru, csak kicsit antihősök volt a főfő, nem konvencionális jó. Ennyi "rosszasságot" még az Értelem és érzelem főhőse is elkövetett.
  • cue #1
    Az első pont attól volt jó, hogy nem volt benne jó-, csak rossz fiú. Gondolom itt sem lesz másként - akkor most kit is szinkronizál Mr. Pacino? :)