Szekeres Viktor

Az első képek a Disney videójátékos animációs filmjéből

Egy videójátékos tematikájú animációs filmmel fog novemberben előrukkolni a Disney. A Wreck-It Ralph első képein is látszik, hogy nem tipikus animációs sztorira kell felkészülnünk.

Nem mondható, hogy túlságosan nagy hájp ölelné körül a Walt Disney Pictures idei nagyszabású animációs filmjét, az Amerikában november második bemutatásra kerül Wreck-It Ralph-ot, de talán ez most változni fog. A CineHeroes-nak köszönhetően ugyanis már meg lehet nézni pár képet a készülő produkciókból, amik alapján azt mondhatjuk, hogy nem feltétlenül tipikus animációs filmmel lehet dolgunk.

Klikk ide! Klikk ide!

A Wreck-It Ralph novemberben A hercegnő és a béka, valamint az Aranyhaj és a nagy gubanc sikerét próbálja megismételni, ezúttal azonban kevésbé "lányos" történettel, hiszen a sztori egy videójáték rosszfiújáról fog szólni, aki meg akarja mutatni, hogy tud jó is lenni, így átmászik egy modern FPS-be, amely terv azonban nem sül el túl jól, hiszen elszabadít egy olyan erőt, ami a játékterem minden játékát fenyegetni kezdi. Egyetlen reménye egy lány egy autóversenyes játékból, aki megtanítja hősünknek, hogy milyen igazán jónak lenni.


Azt már korábban tudni lehetett, hogy idén nyáron a Pixar a Merida, a bátort (Brave) mutatja be, míg jövő nyáron a Szörny Rt. folytatásával rukkol elő, s októberben a stop-motion animáció Frankenweenie is a Disney istállójába tartozik.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)