Szekeres Viktor

Végre igazi előzetes a Jégkorszak 4-nek

Az idei nyár egyik papírforma kasszasikere lesz a Jégkorszak című animációs sorozat negyedik epizódja, mely az Ice Age: Continental Drift címre hallgat, s melyhez pár napon belül két előzetes is érkezett.

Örülhetnek a Jégkorszak-rajongók, hiszen a héten előbb a negyedik rész amerikai, majd nem sokkal utána a nemzetközi előzetese is felütötte a fejét a neten. Az Ice Age: Continental Drift címet viselő új Jégkorszak Amerikában július 13-tól lesz látható, de azt még nem lehet tudni, hogy itthon mikortól válthatunk rá jegye. A nagyobb nyári premierek idén is a világpremierrel egy időben kerülnek itthon moziba, azonban az animációs filmek esetében megszokottak a pár hetes vagy hónapos csúszások, még akkor is, ha például Pixar-moziról van szó.


A 3D-ben, 2D-ben és IMAX 3D-ben is bemutatásra kerülő negyedik Jégkorszak történetének fő mozgató rugója Motkány lesz, korábbi kisfilmekben már láthattuk, hogy milyen, az egész világra kiható következményei lesznek annak, hogy szakadatlanul üldözi az Elérhetetlen Makkot. A kontinentális kataklizma hatására Manny, Diego és Sid életük legnagyobb kalandjába bonyolódnak, mely során nem elég, hogy rengeteg, eddig nem ismert karakterrel találkoznak, de még Sid rég nem látott családja is felbukkan.


Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Segal #6
    Magyarul is elérhető már ez az előzetes...
    http://www.origo.hu/filmklub/blog/elozetes/20120307-magyar-szinkronos-hosszu-elozetes-a-jegkorszak-4-vandorlo-kontinens-cimu.html
  • Nyiri #5
    A 3. rész volt eddig a legjobb :)
  • DontKillMe #4
    Szörny RT. 2?..Plíííz...:((
  • Meridian #3
    HOLLLY CRAAB! :DD
  • ADAMEX9 #2
    Júúúj! Nagyon várós!
  • raveride #1
    jó filmecske lesz ez!