Szekeres Viktor

Első kép Adam Sandlerről Drakulaként

Most már mindenki megnézheti magának, hogy fog kinézni az a Drakula a Hotel Transylvania című animációs filmben, akinek a szinkronhangja Adam Sandler lesz. A film ősszel kerül mozikba.

A Sony Pictures Animation új képeket jelentetett meg a Hotel Transylvania című új animációs filmjéből, mely jelen állás szerint szeptember 21-én kerül bemutatásra Amerikában. A filmben olyan színészek fogják hangjukat kölcsönözni a karaktereknek, mint Adam Sandler (Drakula), Selena Gomez, David Koechner (Quasimodo), David Spade (A láthatatlan ember), Kevin James (Frankenstein), Fran Drescher (Frankenstein menyasszonya), Cee Lo Green (múmia), valamint Steve Buscemi és Molly Shannon, mint vérfarkasok. Itthon persze zömében szinkronos előadások lesznek, így a névsorolvasás valószínűleg nem sok potenciális nézőt befolyásol.


Az animációs filmek, illetve sorozatok rajongóit azonban minden bizonnyal nem Adam Sandler neve fogja jegyvásárlásra késztetni, hanem a rendező, aki nem más, mint Genndy Tartakovsky. A Moszkvában született, 40 éves animációs szakember annak idején még 1996-ban robbant be a köztudatba a Dexter laboratóriuma című animációs sorozattal, majd később olyan szériákat talált ki, mint a Szamuráj Jack és a Szimbionikus Titán, sőt, az első Star Wars-animációs széria, a Csillagok háborúja: Klónok háborúja elkészítésével is őt bízta meg George Lucas.


Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Zombee #5
    Ismerve a szerző itteni munkásságát, nekem nincsenek illúzióim. De veled kapcsolatban sem.
  • zetortraktor #4
    Ő nem dönti el te mire gondolsz, de te eldöntöd, hogy a hír írója mire gondol. Ennyire nem lehetsz fürdős kurva.
  • Zombee #3
    Nem te döntöd el, hogy én mit döntök el. Szerintem meg nem tudja mindenki. Ha meg Frank, akkor a cikkben továbbra is rosszul van. Kevin James egész pontosan így szerepel a stáblistán: Frank / Frankenstein, tehát lehet, hogy a doki is megjelenik, és ő lesz Frankenstein. De a lényegen nem változtat, SzV nyilván a lényre gondolt.
  • kalapos01 #2
    Ezt szerintem mindenki tudja, de azt nem te döntöd el, hogy a filmben hogy fogják hívni. Franknek fogják egyébként szólítani.
  • Zombee #1
    Tegyük tisztába: Frankenstein a lényt megalkotó tudós neve, és NEM a lényé. Attól, hogy az imdb is így írja, még nem így van.