Szekeres Viktor

The Avengers-mozifilm: 6 ütős karakter plakát érkezett

Még mindig valamivel több mint egy hónap választ el minket A Bosszúállók magyar bemutatójától. A Walt Disney Pictures ezúttal plakátokkal próbál csökkenteni az étvágyunkon.

Valószínűleg már azok is kívülről fújják A Bosszúállók című szuperhősös filmben résztvevő ikonikus Marvel-karakterek névsorát, akik eredetileg nem nagyon voltak kíváncsiak a filmre. Ez természetesen, hiszen a Walt Disney Pictures minden lehetőséget megragad, hogy képregényfilmjét promotálja. Az alant látható plakátok persze az amerikai marketingkampány részei, hiszen a május negyedikei premierdátum van feltüntetve rajtuk, vagyis a filmet furcsa mód Amerikában fogják utoljára bemutatni, persze, ha nem számoljuk Japánt, mely általában kivár 2-3 hónapot az amerikai premierekkel.

Klikk ide! Klikk ide!

Itthon például április 26-tól lesz látható a film a Fórum Hunqary forgalmazásában 3D-ben és az igazi ínyencek 2D-ben is megtekinthetik, s minden valószínűséggel, mint eddig az idei IMAX-filmek esetében, A Bosszúállókat is meg lehet tekinteni a budapesti Cinema City Aréna speciális, az országban egyedülálló termében.

Klikk ide! Klikk ide!
Klikk ide! Klikk ide!

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!