Szekeres Viktor

Saját Marvel-képregényfilmet kap Samuel L. Jackson?

Még az is előfordulhat, hogy a Vasember 3, a Thor 2 és az Amerika kapitány 2 idei forgatását követően a Marvel Studios Samuel L. Jacksont, illetve karakterét, Nick Fury-t fogja saját filmmel megajándékozni.

Újabb információk láttak napvilágot a Marvel Studios képregényfilmes terveivel kapcsolatban. Kiderült, hogy már lehet, hogy a Bosszúállók premierje előtt, azaz áprilisban elkezdődik a 2013. május 3-i premierdátummal rendelkező Vasember 3 forgatása, melyet idén a Thor 2 követhet (premier: 2013. november 5-e), azonban azt továbbra sem lehet tudni, hogy mely filmeket tervezi bemutatni a stúdió 2014. április 4-én és május 16-án.

A különféle információk alapján ezután az Amerika kapitány folytatása kerülhet leforgatásra, de ugyancsak meglehetősen aktívnak tűnik a Dr. Strange-filmterv körüli párbeszéd, ami azt is jelentheti, hogy ez kerülhet a kevésbé kiemelt április időpontra, köszönhetően annak, hogy jóval kisebb költségvetésű, mint a nagyobb szuperhős filmek. Az Amerika kapitány 2 idei forgatásáról szóló értesülést az első részben Timothy 'Dum Dum' Dugant alakító Neal McDonough is megerősítette, majd hozzátette, hogy abban bizakodik, hogy azt követően a Samuel L. Jackson általalakított Nick Fury is kap végre egy saját filmet. Persze mindezt nem csak azért mondta, mert nagy rajongója Jackson munkájának, hanem mert ő is főszereplő lehetne a filmben, hiszen a képregényes Marvel-univerzumban Nick Fury jobbkeze éppen Dum Dum Dugan.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
 • Yutani #13
  Michael Jackson
 • Marinecorps #12
  Melyik az a karakter akiből fehért csináltak?
 • Marinecorps #11
  Értelmezd amit írtam. Te is azt mondod hogy fehérből csináltak négert. Én az ellenkezőjét kérdeztem. Amúgy az Ultimate képregények régebbiek mint a Vasember 1. Azokban a képregényekben rajzolták teljesen úgy Fury-t Mint S.L. Jackson. Ezek után adta magát hogy ő alakítsa majd a filmekben.
 • winnie #10
  miért ne merné, nem egy régen néger karakter fehér most. és vice versa. sőt, szőkéből is lett barna, meg barnából szőke. balkezesből is lett jobbkezes már. lehet, hogy neked ennyire számít a dolog, de a többségnek nem.
 • Yutani #9
  Le vagy maradva, Nick Fury eredetileg fehér karakter volt. Az első fekete cameo (S.L. Jackson) a Vasember első részének a legvégén, a stáblista után volt, azóta adtak ki új képregényt Jackson fizimiskájára alapozva.
 • Marinecorps #8
  Vajon azt meg merné lépni bármelyik filmstúdió hogy a néger szuperhősből fehér bőrűt csináljanak?
 • shenmuedc #7
  Nem értem mi bajotok van. Én simán odaadnám ezért az alakításért az oscart. legjobb film, ill színész.
 • hdo #6
  - Thank god, i thought you were dead!
  - I was, but i'm better.

  JÉZUSOM ...
 • xido #5
  hát csak annyit mondok erre,100x inkább Jackson mint még egyszer Hasselhoff:)))

 • tyuklepes #4
  Nick Fury 'csak' annyira fekete bőrű, hogy az Ultimate univerzum Nick Fury-ját Jacksonról mintázták ...